Na akkor bele is vágok az első filmkritikámba. Sokan szidják ezt a filmet, hogy agyatlan hülyeség, nem vicces, csupa klisé, bla-bla-bla... Részben igazat is adok, DE aaaaanyira azért mégsem rossz.

Tény, hogy az alapsztori már lerágott csont. Adott egy mindenre elszánt tanár(Kevin James), egy csőd szélén álló iskola, meg egy rakás csillogó szemű kis srác és tanár kolléga, akik nem akarják elveszíteni a zeneszakkörüket. A lelkes tanár úgy dönt, hogy kézbe veszi a dolgokat és valamilyen úton-módon összeszedi a szükséges pénzt. Ez persze nem mindennapi módon fog történni: benevez ketrecharcosnak.

Igen, a film teljesen kiszámítható és semmi komoly mondanivalója nincs a szokásos kliséken kívül(higgy magadban, nincs lehetetlen, stb).

Mégse mondanám, hogy rossz. Tipikusan az a film, amit el tudok képzelni egy szombat este az RTL Klubbon. Egy film, ami nem unalmas, ami köré oda tud gyűlni az átlagos tévéző család. Vannak benne értékelhető poénok, meg tud nevettetni, ugyanakkor van bunyó, van akció is.

Epikus dialógusokra, lélegzetelállító szorongásra, fordulatokra ne számíts. Ez nem az a film, amit egyedül megnézel, aztán agyalsz rajta 5 napig.

Laza társaságban egy pizzázás, sörözés mellett viszont teljesen oké. A zenéje pedig kifejezetten tetszett.

Zárásul ajánlom film főcímzenéjét(P.O.D. - Boom): https://www.youtube.com/watch?v=ufb6T-av-rU

Jó szórakozást!

Szerző: RoliX  2013.04.07. 15:23 Szólj hozzá!

Címkék: filmkritika maflás

A bejegyzés trackback címe:

https://nezzukvagyne.blog.hu/api/trackback/id/tr95205603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása